Paper Art & Design
PenP-strook-600px-breed

Uitnodiging expositie Peter Gentenaar en Pat Torley

Wees van harte welkom op zaterdag 4 april voor de opening van de tentoonstelling ‘Verlangen naar buiten, de tijd verdwijnt’. Peter laat nieuwe, speciaal voor deze expositie gemaakte objecten zien en Pat toont haar jaren 70 textielweefsels en de daaruit voortvloeiende pulpschilderijen.
De opening wordt verzorgd door Henk Porck, conserveringsonderzoeker en voormalig conservator van de Papierhistorische Collectie van de Koninklijke Bibliotheek.
Lees hier meer over de expositie…

De opening is zaterdag 4 april van 16-18.00 uur, Paper Art & Design, Weimarstraat 56, Den Haag, www.paperartanddesign.nl, www.gentenaar-torley.nl
Knip-prent-strook-600px

Regentessekwartier in Papier

Knipkunstenaar Hesje Andersson dwaalde door het Regentessekwartier en knipte een plattegrond van de Haagse wijk. 'Dit is een ongelofelijk bijzondere wijk om te knippen! Zoveel diversiteit en zoveel aparte gebouwen!' In deze prent zie je heel veel onderdelen van de wijk terug, zoals Emma’s Hof, de Electriciteitsfabriek, lunchrooms, misschien zelfs je eigen huis. Van de echte prent hebben we een grote (50x60cm) en kleine (25x30cm) Piezografie (kunstdruk op reliëfpapier) in beperkte oplage laten maken. Wellicht iets voor aan jouw muur? Of om cadeau te geven aan een buurtbewoner! Alleen bij Paper Art & Design te koop!
Collage-strook-2020

Workshops nog enkele plekken

Zowel voor de workshop op 21 maart Collage maken met Danièle Knirim, als voor de workshop Aspergeschil papier maken op 18 april, zijn er nog twee plekken beschikbaar! Schrijf je in via de website www.paperartanddesign.nl of stuur een mail naar info@paperartanddesign.nl.
If you want information in English about these workshops, please send an e-mail to info@paperartanddesign.nl and we send you an English flyer.
PAD-strook-600px

Instagram

Wist je dat je twee verschillende accounts kan volgen die informatie geven over het werk van @loesschepens en over de openingen, workshops en andere events van de galerie op @paperartanddesign.

Etalages-Bakker,-Schepens,-de-Weijer-1000px

Nu te zien

De tentoonstelling ‘Verbeelde natuur in papier’ met Alice Bakker, Loes Schepens en Mark de Weijer is nog te zien tot en met 28 maart. Voor Alice is groei en beweging een belangrijk thema, ontstaan uit de mens.
Voor Loes zijn wandelingen in de natuur het uitgangspunt tot observatie en contemplatie. Voor Mark telt het weidse Nederlandse polderlandschap als thema.

MailPoet