Paper Art & Design
We zijn volop bezig om de zomerexpositie in te richten. Naast het werk van Vera van Wolferen en Miriam l'Herminez zijn er ook nieuwe papieren design objecten te koop in de winkel.
Vera-en-Miriam2-web

Zomer expositie vanaf 12 juli

Sculpturen
Vera van Wolferen is bekend van haar animaties, en ze maakt vrij werk: architectonische stillevens uit wit papier. Met haar gedetailleerde sculpturen creëert ze een universum dat uitnodigt om in weg te dromen. In de galerie laat ze nieuwe sculpturen zien en een installatie waarbij ze papieren modellen in verschillende schalen combineert tot een wonderlijk landschap.

Installaties
Met papieren prints op tule naait Miriam L'Herminez haar beelden. De kleurrijke stoffen die worden gedragen door vrouwen en mannen uit Afrika zijn één van haar uitgangspunten. Ook realiseert ze een bijzonder kunstproject in de galerie met wijkbewoners.

Workshop-Vera-web2

Papieren Facades workshop

Vera gaat een workshop geven in het atelier met als uitgangspunt de architectuur om ons heen. Tijdens een korte wandeling door de Weimarstraat verzamelen we (door het maken van foto’s) architectonische details zoals ramen en erkers. Daaruit maak je een keuze om te gebruiken ter inspiratie voor je eigen facade. Uit wit aquarelpapier snijden en plakken we een fantasierijke leporello die je later kan inlijsten of neerzetten.
- zaterdag 24 augustus van 14 - 17.00 uur
- kosten 75,- (inclusief materiaal/thee/koffie)
- maximaal 8 deelnemers
- opgeven via info@paperartanddesign.nl
Miriam-L'Herminez-web

Wijkproject met Miriam L’Herminez

In de galerie gaat het wijkproject 'Buurt-Bewoners-Verbonden' plaatsvinden. We doen nu alvast een oproep om langs te komen in de galerie, in gesprek te gaan met de kunstenaar om samen te werken aan een kunstwerk. Miriam heeft al eerder een soortgelijke installatie gemaakt, en die is al te zien in de expositie.
- Start van het project: 19 juli 2019
- Elke vrijdagmiddag van 12 - 17 uur is de kunstenaar aanwezig
- Eindresultaat presentatie 28 september
- Wil je meedoen: miriam@lherminez.com
LS logo nieuwsbrief
trails-01-en-05

Trails

De afgelopen maanden werkte ik aan een serie van 6 'Trails'. Wandobjecten van dieren- en plantensporen die ik vond in de duinen en op het strand, vertaald naar een eigen ritme. Foto's: Jhoeko.
winkel-strook

Nieuw in de winkel

Zoek je een speciaal kado? We hebben nieuwe Japanse bouwpakken van moderne- en klassieke stoelontwerpen schaal 1:16. Kleurrijke vis-wandobjecten van Hetty Looman en grote origami lampen.
Aangepaste openingstijden
Vanaf 25 juli tot 9 augustus is de galerie alleen op de vrijdagen open.
MailPoet