Expositie en events met Danièle Knirim (Hiervandaan) en Loes Schepens.
15 januari tot en met 13 april 2019.
Paper Art & Design
Daniele--collages-web
Werk-Loes-combi-web

Presentatie en opening 2 februari

Illustrator-kunstenaar Danièle Knirim exposeert haar collages, die ze maakt van papier en oude boeken. In de serie ’Undressed’ worden personen afgebeeld in lagen papier, die zich aan- en uitkleden. De actie verkleden is soms een worsteling, dan weer sensueel. Soms wordt het 'gevecht' met het kledingstuk zo uitgebeeld, dat de persoon bijna één lijkt te worden met het kledingstuk.

In afwisseling met de collages van Danièle is er ook werk te zien van Loes Schepens. Nieuwe handgeschepte wandobjecten, groot en klein, vertegenwoordigen een heel andere wereld, ingegeven door de natuur, met daarin de verstilling én beweging. Deze werken gaan een verband aan met het werk van Danièle. Hoe te verklaren? Kom luisteren en kijken naar de (korte) presentaties.

Wees welkom voor de presentaties en opening van Facetten van papier:
Zaterdag 2 februari 2019, 15.30 uur, Weimarstraat 56, Den Haag.
strook3
strook2
strook1

Workshop collages maken za 9 maart

Danièle zal op 9 maart een workshop geven in het atelier van Loes Schepens. Tijdens deze workshop leer je hoe je composities maakt van papier, patronen, kleur, foto's en vlakken. Het maakt niet uit of je een figuratief of abstract beeld maakt. We bespreken je eigen gekozen onderwerp/fascinatie voor je collage. Daarna bepalen we (met behulp van schetsen) met welke materialen en technieken je het kan gaan uitvoeren. Er zal keuze zijn uit verschillende papiersoorten waaronder een aantal vervaardigd door Loes. De anderen zijn papieren die Danièle zelf ook gebruikt in haar collages.

De kosten voor de workshop zijn € 75,- (inclusief materialen, thee/koffie)
Tijdstip: 14.00-17.00 uur
In deze workshop is er plaats voor 8 personen
Opgeven voor deze workshop via info@paperartanddesign.nl
Vogels-web

Toshihiro Hattori & Yuko Ebina

Vanaf 15 februari wordt de tentoonstelling aangevuld met werken van het kunstenaarsechtpaar Toshihiro Hattori en Yuko Ebina uit Tokio. Toshihiro maakt verfijnde kleine objecten van papier en Yuko maakt aquarellen met een traditionele Japanse schildertechniek.

TenY-combi-web
MailPoet