---

Expositie met nieuw werk Zelhem

Van 22 september t/m 17 november exposeer ik samen met Luis Acosta, Anna van Bohemen, Anita Brendgens en Ferry Staverman in de Galerie Bibliotheek Zelhem. De expositie 'Papier hier, hier papier' laat o.a. mijn nieuwe werk zien: Sun, Whisper (geluidsinstallatie met papier en ventilator) en Whitegold. Je bent van harte welkom op de opening: 22 september om 17.00 uur. Meer info galerie.

---
---Vooraankondiging Kijk, loop en bewonder!

Mode, cultuurgeschiedenis en het milieu worden samengebracht in de tentoonstelling met papieren en kartonnen schoenen. Heleen Overbeek doet onderzoek naar een circulaire (afbreekbare) schoen van pulp. Het Virtual Shoemuseum toont ons de variaties van de papieren fascinatie van schoenontwerpers. In China worden moderne offerobjecten gemaakt, zoals papieren schoenen, voor de verering van voorouders. En er is nog veel meer, zet het alvast in je agenda: opening 29 september, 16.00 uur! (Op de foto: Marloes ten Bhömer, Marielle Wichards, Heleen Overbeek, Jurjen Semeijn, Jennifer Collier en Peter Jacubik)

---

 

In de winkel

De tassen en andere accessoires van het Japanse merk Siwa zijn nu ook bij Paper Art & Design te koop, ze zijn gemaakt van NAORON, een papiersoort van een mix van houtpulp en kunststofvezels van o.a. gerecyclede pet flessen. Daarnaast zijn er 4 nieuwe lamp-ontwerpen van Snowpuppe binnen en en diverse andere interieurobjecten met verlichting te koop van Vasililights. Kom kijken!

---