---

Raakvlak expositie uitnodiging

Graag nodig ik je uit voor de opening van mijn expositie ‘Raakvlak’ met recent werk van papieren objecten op zondag 10 december om 15:00 uur bij de Presentatiestudio van Jacobine van Beurden. De galerie is te vinden op de Zwaardstraat 16 in Den Haag/Scheveningen. De ruimte heeft een eigen ingang, links naast de hoofdingang. Ik ben elke vrijdag aanwezig en verder op afspraak. De expositie is geopend van 9 december tot en met 24 december en van 9 januari tot en met 27 januari, op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur.

---

 

Japans Nederlands papier maken

In het begin van de herfst volgde ik met 9 andere cursisten (kunstenaars, restauratoren, illustratoren en anderen) de workshop van Marieke de Hoop, met als gast Rogier Uitenboogaart. Rogier is inmiddels een beroemde papiermaker in Japan maar heeft zijn roots in Nederland en komt 1 keer per jaar les geven voor geïnteresseerden. Volgend jaar in mijn nieuwe atelier op de Weimarstraat 56! 

---

Moon

Dit werk is gemaakt van vlas, geverfd met plantaardige indigo. Ook bevat het Japanse washi papier gedipt in indigo. Een super arbeidsintensief proces, bijna hypnotiserend als de maan. En nu voor het eerst te zien in mijn solo tentoonstelling Raakvlak. More to come! 

---

Kunst Biënnale Venetië zintuiglijk

Half november reisde ik naar het natte Venetië en heb me ondergedompeld in de vele locaties waar kunstwerken te zien waren. Teveel om op te noemen, maar wel een boost aan inspiratie. Eén kunstwerk met alleen geluid (van Hassan Khan) was na de hoeveelheid visuele beelden een welkom rustpunt. Composition for a public park

---