Toen ik voor het eerst het imposante pand van het Drukkerijmuseum binnen liep kwam meteen de geur van inkt mij tegemoet en was ik al verkocht. Even later zag ik alle drukpersen en letterzetmachines die ze hier verzameld hebben en ook in leven worden gehouden door vele vrijwilligers uit het drukkersvak. Mijn grafisch ontwerphart ging sneller kloppen. Ik hoefde niet lang meer na te denken of ik hier mijn papieren objecten wilde tentoonstellen, dat kon gewoon niet anders.

Ik laat werk zien van de laatste 10 jaar, een greep uit verschillende fasen van mijn eigen ontdekkingstocht met het zelfgemaakt papier tot kunstwerken. De laatste tijd ben ik steeds meer natuurlijke pigmenten aan het toepassen bij de pulp van mijn zelf verbouwde vlas. Naast de kunstwerken laat ik ook de oorspronkelijke plantenvezels en papiermonsters zien, en er worden 2 video’s getoond. Een over het verbouwen van vlas met ‘the Linen Stewards’ en een van het maken van ons eigen vlaspapier in de Middelste Molen in Loenen.

Drukkerijmuseum 
Kleine Oever 11, Meppel
drukkerijmuseum-meppel.nl